Lunch & learn

Online marketing en leadgeneratiesoftware

Effectieve leadgeneratie is cruciaal voor ieder bedrijf, met name in een B-to-B omgeving. Weet je hoe je dit kunt automatiseren en welke tools je kunnen helpen jouw leadgeneratieproces op een effectieve manier in te richten? Onze specialisten leggen je tijdens een anderhalf uur durende  lunchsessie uit hoe je online marketing software selecteert, implementeert en wat de mogelijkheden zijn. Deze lunch is met name interessant voor marketeers, sales managers en commercieel verantwoordelijken binnen het B-to-B werkveld. Denk hierbij aan financiële en zakelijke dienstverlening, handel en industrie, bouw en vastgoed en ICT. Tijdens de gratis educatieve lunchsessie zul je onder andere inzicht krijgen in de volgende zaken:

  • Mogelijkheden van marketing automation software, waaronder: Lead Prospecting, geautomatiseerde e-mailprogramma’s, social media en CRM-integratie
  • Het opstellen van een online leadgeneratieprogramma
  • De samenwerking van marketing en sales bij online programma’s
  • Voorbeelden van de inzet van leadgeneratieprogramma’s, zoals bijvoorbeeld:

De sessies zijn bedoeld voor marketing en salesmanagers. Wij hebben per sessie maximaal zes plaatsen beschikbaar, schrijf je dus snel in om verzekerd te zijn van een plek! De sessies vinden plaats in Amersfoort bij Marketing Guys. Inschrijven doe je hieronder: