Marketing automation als succesfactor

Marketing Guys x Financial Lease Nederland

Bestaande klanten voor lange tijd aan je organisatie binden is niet eenvoudig. Zeker niet als je in de autoleasebranche opereert. Het aanbod is breed en steeds meer leaseorganisaties onderschrijven het belang van online marketing wanneer het gaat om klantbinding. Prangende vraag: hoe houd je als leasebedrijf je hoofd boven water? Ons antwoord na 25 succesvolle Act-On-installaties: implementeer marketing automation binnen zowel de marketing- als salesafdeling van je bedrijf.

Succespartners in marketing automation

Sinds een half jaar zijn Marketing Guys en Financial Lease Nederland succespartners in marketing automation. Met de implementatie van de marketing automation software van Act-On, door Forrester verkozen tot één van de betere automatiseringsprogramma’s, is Financial Lease Nederland in staat om bestaande klanten op zeer efficiënte wijze voor langere tijd aan de organisatie te binden. Zo worden klanten met een aflopend leasecontract tijdig op een persoonlijke manier benaderd met een aantrekkelijk en passend leaseaanbod. Kevin Gerde, Marketing Professional bij Financial Lease Nederland: “Leasetrajecten waren voorheen saai en onpersoonlijk, dankzij Act-On kunnen we op een zeer gerichte manier bestaande leads benaderen met persoonlijke statusupdates.”

ACT-ON GEEFT INZICHT

Op advies en met de ondersteuning van Marketing Guys profiteert Financial Lease Nederland van marketing automation in de breedste zin van het woord. Tijd verspillen aan koude leads is verleden tijd, omdat alle klanten door Financial Lease Nederland voorzien zijn van een uitgebreid profiel. Act-On geeft inzicht in het gedrag van een bezoeker op de website en hoe hij de nieuwsbrief leest, maar ook wanneer hij jarig is. “Op verjaardagen en feestdagen versturen we een persoonlijk bericht naar onze bestaande klanten. Het succes van deze persoonlijke statusupdates was al snel merkbaar”, stelt Gerde.

Dagelijkse ondersteuning

Marketing Guys - Act-On Certified PartnerMarketing Guys is als Act-On Certifed Partner inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste marketing automation-partners van Nederland. Dagelijks ondersteunen we de meest uiteenlopende organisaties met e-mailmarketing, het realiseren CRM-koppelingen en het opzetten van leadnurturingcampagnes.

Marketing automation voor jouw organisatie?

Benieuwd naar wat de marketing automation-specialisten van Marketing Guys voor jouw organisatie kunnen betekenen? Vraag een gratis marketing automation demo aan via onze contactpagina of neem telefonische contact met ons op via +31(0)337370250. Download ook gelijk de Act-On Business Case Online Marketing Software:

Act-On

Act-On Tips & Tricks

Ontvang elke week een praktische tip of trick in je e-mailbox