Co-creatie

Samen slim

In welke branche je ook opereert; het speelveld is groot en verandert snel. Ontwikkelingen volgen elkaar in rap tempo op. Wat je ‘s avonds bedenkt, is de volgende ochtend gedateerd. Wie zijn concurrenten de baas wil zijn, moet innovatie omarmen. Klinkt aantrekkelijk? Het creëren van innovatieve oplossingen vormt onze dagelijkse praktijk. Dit doen we niet alleen voor, maar vooral met klanten. Hoe? Dankzij creatieve co-creatie sessies.

Samen komen tot een optimale oplossing

Co-creatie draait volledig om samenwerking. Samenwerking tussen marketeers en sales managers, maar ook tussen creatieve ontwerpers en slimme meedenkers, die, vanuit het oogpunt van de klant, als team een doordachte propositie ontwikkelen. Het mooie aan een co-creatiesessie is dat er geen sprake is van hiërarchie. Iedere deelnemer is een co-creator met een eigen geluid. Samen keuzes maken, samen knopen doorhakken. Hoe meer creatieve inbreng, hoe beter. Wij geloven niet in functietitels, maar in een optimale oplossing waar je concurrent geen antwoord op heeft.

Social media marketing

“Zaken op een creatieve manier begrijpelijk maken, altijd met het vizier op de klant. Co-creatie werkt.”

De klant centraal

Wat wil je klant en vooral; waarom wil hij dat? Zodra we deze vraag in het begin van de co-creatiesessie hebben beantwoord, bepalen we hoe we invulling zullen geven aan de service die jouw organisatie te bieden heeft. De customer journey en het vereenvoudigen van complexe service- en producttaal spelen hierbij een centrale rol. Het resultaat? Een eenduidige user story, gecombineerd met een sterke eigen identiteit.

Wij geloven in The Golden Circle

Veel organisaties vertellen ‘wat’ ze doen en ‘hoe’ ze dat doen. Er zijn maar weinig bedrijven die weten ‘waarom’ ze doen wat ze doen. De centrale vraag die we onze opdrachtgevers tijdens de sessies altijd stellen luidt: ‘Waarom ga je iedere ochtend naar je werk?’ Oftewel: ‘Waarom bestaat je organisatie?’ Wie onderscheidend wil zijn ten opzichte van de concurrentie, doet er goed aan The Golden Circle van Simon Sinek te volgen. Wat is jouw verhaal? ‘Start with Why’ en je voorkomt dat je service inwisselbaar wordt.

Co-creatie - The Golden Circle

Samen slimmer worden?

De een vindt dat een co-creatietraject grootschalig en langdurig moet zijn, de ander gelooft in een kleinschalige middagsessie. Ons devies; hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Samen elkaar slimmer maken tijdens een productieve ochtend- of middagsessie in een ruimte die jou als opdrachtgever inspireert. Met als resultaat een uniek service design met een eigen merkidentiteit. Mooier kan niet. Interesse? Neem contact met ons op via 033-7370250 of via onderstaand contactformulier.