Webdesign

Het oog wil ook wat

Wist je dat 48% van de mensen op basis van het webdesign bepaalt of een bedrijf betrouwbaar is? Best indrukwekkend, toch? Nog veel indrukwekkender is het feit dat 94% aangeeft dat het design van een website bepaalt of ze een bedrijf afkeuren of wantrouwen. Genoeg reden om eens kritisch naar je eigen site te kijken. Niet helemaal tevreden? Onze ontwerpers struinen dagelijks het internet af op zoek naar inspiratie en nieuwe invloeden. Details maken immers de website. Succes gegarandeerd.

Social media marketing

“There are three responses to a piece of design – yes, no, and WOW! Wow is the one to aim for.”

Milton Glaser

Van creatieve sessie naar content strategie & website

Online succes boek je enkel vanuit een overzichtelijke content strategie. Deze strategie vormt niet alleen de basis voor de te schrijven content en de in te zetten marketingkanalen, maar ook voor de uitstraling van je website. Door webdesign af te stemmen op de content strategie van jouw organisatie, zorgen we voor optimale conversie en rendement. Zo maken we jouw investering de moeite waard.

 

 

Webdesign is als schilderen

Digitale verf droogt echter nooit

 

 

 

Fris & functioneel webdesign: vier succesfactoren

Vier factoren die je website maken of breken. Klinkt beangstigend? Dat is het misschien ook wel. Een website is meer dan een doordachte combinatie van visuele en tekstuele content. Wat te denken van gebruiksvriendelijkheid, laadtijd, gecomprimeerde afbeeldingen en browser caching? Een website die alleen aan de ‘voorkant’ goed is ingericht, is zeker geen garantie voor succes. Fundamentele technische kennis is nodig om een compleet functioneel design op te leveren. Gelukkig durven onze webdesignspecialisten iedere dag het grote plaatje te zien.


1. Laadtijd

Afbeeldingen comprimeren, browser caching inschakelen, JavaScript asynchroon laden: het zijn slechts enkele factoren die een positieve invloed hebben op de laadtijd van je website. Volgens Google wordt een website al als langzaam ervaren boven de 1.5 seconde laadtijd. Een slow site heeft dus direct invloed op de zoekmachineranking van je organisatie.

2. Usability

Kort gezegd de gebruiksvriendelijkheid van de website. Niet geheel onbelangrijk gezien de websitebezoeker alsmaar meer waarde hecht aan efficiëntie en comfort. Bij Marketing Guys staan we voor een interactief en responsive systeem dat de gebruiker via handige trucs in staat stelt om de informatie te vinden die hij of zij zoekt.

3. Structuur

De gebruiksvriendelijkheid en de structuur van je website zijn nauw met elkaar verbonden. Aan de ene kant stelt een overzichtelijke websitestructuur de bezoeker in staat om snel en eenvoudig te navigeren, aan de andere kant heeft een doordachte structuur invloed op je Google-ranking. Aan onze specialisten om voor jou een win-win-situatie te realiseren.

4. Content

Visuals en teksten die passen bij de identiteit van je bedrijf, tegelijkertijd aansluiten op de behoeften van de doelgroep en voldoen aan de zoekmachinerichtlijnen: online contentcreatie is niet zomaar iets. Een website volproppen met content is een absolute no go. Onze specialisten zetten hun schouders continu onder de perfecte balans. Een website is immers nooit af.


Toe aan een nieuw webdesign?

Behoefte aan een geheel nieuw responsive webdesign? Onze designers staan direct voor je klaar. Neem contact met ze op via 033-7370250 of via onderstaand contactformulier.