Google Display

De juiste boodschap op het juiste moment

Adverteren in het Google Display Netwerk: een snelle en effectieve manier om met aansprekende banners merkbekendheid te genereren of een productintroductie te communiceren. Display advertising is een prima methode om een grote doelgroep te bereiken en veel traffic naar je website te genereren.

Jouw voordelen:

  • Merkbekendheid vergroten
  • De juiste boodschap op het juiste moment
  • Bepaal zelf op welke sites je vertoond wordt
  • Spring in op het verkoopproces
  • Creëer awareness

Schrijf je in voor gratis Lunch & Learn!

Op zoek naar een geavanceerde manier van display advertising? Schrijf je dan nu in voor de gratis lunch & learn programmatic buying (iedere derde woensdag van de maand). In een inspirerende sessie leggen we je graag uit wat je met programmatic buying kunt bereiken.

Social media marketing

“Give them quality. That’s the best kind of advertising.”

Avinash Kaushik

Waar worden de banners vertoond?

Het Display Netwerk van Google bestaat uit duizenden websites, zoals bijvoorbeeld NU.nl, Telegraaf.nl en AD.nl, variërend van nieuwssites tot specifieke fora. Tegenwoordig kun je heel gericht aangeven waar de banners vertoond mogen worden. Dit kan op basis van doelgroepen, onderwerpen van websites, zoekwoorden of specifieke plaatsingen. Elke website heeft specifieke plekken waar banners vertoond worden, hiervoor is het van belang om de banners in verschillende formaten te ontwikkelen. Spring in op de fase in het verkoopproces waarin de klant zich bevindt om altijd de juiste boodschap op het juiste moment te tonen.


Adverteren in het Google Display Netwerk?

Marketing Guys helpt je graag om de maximale effectiviteit uit je online campagnes te halen. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 033-7370250 of via ons online contactformulier: