Online Advertising

Bereik jouw doelgroep met de juiste advertentiemiddelen

Online advertising diensten

Zoveel online advertisingtools, zoveel specialisten en vooral zoveel mogelijkheden. Welke advertentiekanalen werken het beste voor jou? Welk budget heb je nodig om te kunnen adverteren? Wij denken met je mee, wij hebben de kennis in huis en geven je het beste advies. Als jouw partner voor online succes, voorzien we je van passend advies en doen we er alles aan om je marketingdoelstellingen te behalen. Alle advertisingspecialisten onder één dak en een breed online advertisingaanbod:

ZOEKMACHINE ADVERTEREN

Met zoekmachine adverteren bereik je jouw doelgroep die op dat moment op zoek is naar een oplossing, product of dienst.

PROGRAMMATIC BUYING

Programmatic buying is een geavanceerde vorm van display advertising en één van de snelst groeiende ontwikkelingen binnen online adverteren.

MARKETING AUTOMATION

Breng jouw product of dienst onder de aandacht in de juiste doelgroep op basis van de informatie in de profielen op Facebook.

GOOGLE DISPLAY

Adverteren in het Google Display Netwerk: een snelle en effectieve manier om met aansprekende banners merkbekendheid te genereren.

GOOGLE REMARKETING

Google Remarketing zorgt ervoor dat potentiële klanten die je website bezocht hebben opnieuw bereikt worden en verleidt worden om terug te keren naar je website.

LINKEDIN ADVERTISING

LinkedIn is bij uitstek hét advertentiekanaal voor de zakelijke dienstverlening. Bereik je doelgroep op basis van specifieke eigenschappen.