Drift – Conversational Marketing Platform

Marketing Guys is Drift partner voor Nederland

Drift voor marketing & sales

Drift is het platform voor conversational marketing. Het helpt bedrijven om direct online het gesprek aan te gaan met klanten door middel van een super intelligente chatoplossing. Drift is een van de snelst groeiende B2B bedrijven ter wereld, en dat is niet voor niets!

Wat doet Drift?

Drift is een conversational marketing platform dat wordt ingezet door Sales en Marketing afdelingen binnen organisaties.

Een korte uitleg van Drift en conversational marketing:

Drift voor Marketing & Sales

  • Genereren van gekwalificeerde leads (CQL’s of Conversational Qualified Lead) door middel van chatbots en conversaties op je website
  • Automatisch inplannen van meetings voor je salesteam, direct vanuit de chatbot
  • Meer sales gesprekken met de beste leads voor je salesteam

Drift is dus niet enkel een live chat, het is niet bedoeld voor support teams en -heel belangrijk- je hebt geen kennis van programmeren nodig om Drift te gebruiken!

Wat levert Drift op?

Drift wordt inmiddels wereldwijd al op meer dan 150.000 verschillende websites gebruikt. In plaats van formulieren worden er op deze websites conversaties gebruikt in plaats van de traditionele webformulieren.

Drift levert voor deze bedrijven veel op, denk aan:

  • Gemiddeld 15% toename van leads en salesafspraken
  • Gemiddeld in 3 dagen van eerste contact naar demo
  • 48% van de conversaties wordt door de Bots gedaan
  • 20% van de website bezoekers gaat de conversatie aan!

Drift integreren met andere systemen

Uiteraard is Drift te integreren met de rest van je online marketing tools (of martketing technology stack). Denk hierbij aan de integratie met CRM (Salesforce), marketing automation (Marketo en Hubspot), LinkedIn Sales Navigator, Slack en Google Analytics.

De koppelingen maken het mogelijk de conversaties met de prospects nog persoonlijker te maken. Denk bijvoorbeeld aan het herkennen van een bekende webbezoeker in Marketo waardoor je een prospect direct de juiste chatflow in kunt sturen en beter kunt helpen. Daarnaast worden leads in Drift conversaties direct binnen Marketo aangemaakt als lead.

Jouw voordelen met Marketing Guys als Drift partner:

  • Lokale support: wij hebben meerdere specialisten voor Drift bij Marketing Guys. We bieden je telefonisch en op locatie support;
  • Strategische ondersteuning: Om Drift succesvol te gebruiken is de juiste inrichting van de tool van essentieel belang. Wij werken met de door Drift ondersteunde Conversational Marketing Blueprint. Samen met jou richten onze specialisten Drift in om zo een maximaal resultaat te behalen!

Demo Drift aanvragen?

Willen jij en je collega’s met Drift aan de gang en zou je eerst graag een demo willen zien? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaand formulier of neem telefonische contact met ons op via +31(0)337370250.