Act-On Certified partner Nederland

Wij weten alles van marketing automation

Bij Marketing Guys geloven we in de kracht van doordachte content marketing strategie die past bij jouw organisatie. De kans is groot dat marketing automation een belangrijk onderdeel is van deze strategie. Voor het genereren van leads kun je als marketeer een beroep doen op tal van online tools. Denk aan social media-kanalen als Facebook en Twitter, maar ook aan e-mailmarketingsystemen en Google Analytics. Al deze tools worden naast elkaar gebruikt, dus is het niet geheel onlogisch dat je zo nu en dan moeite hebt om het overzicht te behouden. Met de marketing automation software van Act-On, door Forrester verkozen tot één van de beste automatiseringsprogramma’s voor MKB-bedrijven, kun je vanuit één centraal systeem al je marketingcampagnes en acties beheren. Klinkt makkelijk, zeker met Marketing Guys als Act-On Certified Partner.

Jouw voordelen:

 • Uitgebreide segmentatie van mailinglijsten
 • E-mailmarketing: middels eenvoudige drag-and-drop editor
 • Website prospecting: zie in een handig overzicht wie jouw website bezoekt
 • Lead nurturing middels automated programs.
 • Social media publishing
 • Koppeling van webinarsoftware
 • Koppeling van CRM

Schrijf je in voor gratis Lunch & Learn!

Enthousiast geworden? Schrijf je dan nu in voor de gratis lunch & learn (iedere eerste woensdag van de maand). Dan laten we je zien wat je met Marketing automation kunt bereiken.

Mark-v-Horik_smal2

Ik help je graag met al je Marketing Automation vraagstukken. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

033 737 0250

Social media marketing

“The right marketing automation solution helps you focus on your customers, understand which marketing programs are working (or not), and accelerate buyers through your sales funnel. With far less effort and at much lower costs. Act-On is that solution.”	

DE FUNCTIONALITEITEN VAN ACT-ON

Act-On is een zeer volwaardig marketing automation pakket tegen een scherpe prijs en is uitermate geschikt voor bedrijven in de B2B markt. Vanuit 1 dashboard beheer je al je online marketing activiteiten. Een kort overzicht van de belangrijkste functionaliteiten:

 • E-mailmarketing: je nieuwsbrieven via een drag-and-drop editor opstellen en versturen
 • Automated programs en lead nurturing: op basis van de customer journey van jouw doelgroep stel je geautomatiseerde flows in op basis van gedrag en kenmerken. Bekijk hier de complete uitleg
 • Account Based Marketing: lees meer
 • Lead scoring: geeft je suspects en leads een score op basis van gedrag en kenmerken, lees hier meer
 • Website prospecting: zie welke bezoekers er op je site zijn (tot op de persoon nauwkeurig!)
 • Social media marketing: zie wat er gebeurt op je social kanalen en gebruik Act-On voor publicatie
 • Koppeling met CRM: out-of-the box koppel je Act-On met Salesforce, SugarCRM, Microsoft Dynamics en Infor. Andere pakketten zijn vaak eenvoudig via de bestaande API te koppelen. We hebben samen met Xcess uit Leusden een koppeling gemaakt met AFAS Profit CRM
 • Rapportages

Marketing-Guys-Act-On-Certified-Partner

Act-On University Certified

Bij Marketing Guys hechten we veel waarde aan het kennisniveau van onze specialisten. Zeker als het marketing automation software betreft. Vandaar dat alle Guys het uitgebreide opleidingstraject aan de Amerikaanse Act-On University hebben gevolgd. Uiteraard met succes. Met meer dan 25 voltooide Act-On installaties bij verschillende organisaties mogen we ons met gepaste trots Act-On Certified Partner Nederland noemen. We verzorgen niet alleen de technische implementatie van de software, maar voorzien al onze gebruikers van passend advies en support op maandbasis. Een optimaal resultaat is immers heilig.


Ook klant worden?

Act-On Marketing Automation

Complete marketing automation software

VOORDELEN GECERTIFICEERDE ACT-ON PARTNER

Je kunt Act-On aanschaffen via de website van Act-On of via een gecerticifeerde partner zoals Marketing Guys. Als je Act-On aanschaft via Marketing Guys heb je daarmee een aantal belangrijke voordelen, die je hieronder vindt:

 • Lokale support: wij hebben meerdere Act-On gecertificeerde specialisten bij Marketing Guys. We bieden je telefonisch en op locatie support;
 • Strategische ondersteuning: We kennen het pakket van binnen en van buiten en kunnen je dus echt op maat strategisch advies geven. Denk hierbij aan de stappen als lead nurturing, lead scoring en geavanceerde campagnes binnen jouw customer journey. Lees bijvoorbeeld eens deze blog waarin we dit toelichten;
 • Betaling per maand: je betaalt Act-On bij ons per maand, deze optie biedt Act-On zelf niet. Als je per jaar vooruit betaalt ontvang je 10% korting;
 • Scherpe pricing

Act-On training voor marketing- of salesteams

Na de aanschaf en implementatie van Act-On begint het echte werk pas. Dan ga je vanuit marketing zelf aan de slag met het opzetten van campagnes, segmenteren en de dagelijkse monitoring en bijsturing. Daarnaast zijn salesgebruikers ook een erg belangrijke schakel in de succesvolle inzet van het pakket Act-On. Om vanuit beide gebruikersgroepen effectief en volledig gebruik te gaan maken van Act-On kun je ons natuurlijk inhuren maar een andere optie is een training voor de gebruikers. Wij verzorgen 2 soorten opleidingen voor Act-On:

 • Training van 1 of 2 dagdelen voor Marketingusers. In deze training wordt de werking van Act-on voor marketinggebruikers uitgelegd. Dit zal gebeuren aan de hand van de 6 stappen die tevens worden gevolgd in de Act-On University (die als naslagwerk dient):
  1. Account setup
  2. Attract
  3. Capture
  4. Nurture
  5. Convert
  6. Expand

 • Training van 1 dagdeel voor Salesusers: tijdens deze interactieve training leggen we aan account managers de basisbeginselen van inbound/content marketing uit en hun rol in het proces. Daarna besteden we aandacht aan het dagelijkse gebruik van Act-On en de rol in het salesproces.

Wil jij een training voor 1 van bovenstaande (of beide) groepen? Neem dan contact met ons op via 033-7370250 of via ons contactformulier.


 

Schakel de hulp in van een Act-On Certified Partner

Benieuwd naar wat we als Act-On Certified Partner voor jouw organisatie kunnen betekenen op het gebied van marketing automation? Vraag een gratis marketing automation demo aan via onze contactpagina of neem telefonisch contact met ons op via +31(0)337370250. Download ook de Act-On Business Case Online Marketing Software:

Mis niets over Marketing Guys, onze events en de laatste online marketing ontwikkelingen