Websitemonitoring

Wij ontdekken fouten voordat ze zijn ontstaan

Bij Marketing Guys denken we niet alleen aan tijdelijke oplossingen, maar houden we graag in de gaten wat er met jouw website gebeurt. Dit doen we door middel van websitemonitoring. We controleren op regelmatige basis de huidige status van de website. Dit doen we vooral omdat we dat leuk vinden om te doen, maar nog belangrijker: om eventuele fouten voor te zijn en vroegtijdig aan te pakken.

Jouw voordelen:

  • Voorkom vroegtijdig interne fouten
  • Voorkom verlies van organisch verkeer
  • Voorkomen is beter dan genezen
marketing-guys-michiel-van-altena_small

Ik help je graag met al je SEO-vraagstukken. Heb je vragen? Neem contact met ons op!

033 737 0250

Social media marketing

“I believe in having each device secured and monitoring each device, rather than just monitoring holistically on the network, and then responding in short enough time for damage control.”

Kevin Mitnick

Search Console monitoring

Een van de belangrijkste tools die ons hierbij helpt is Search Console. Met Search console kunnen we al heel veel problemen tijdig in kaart brengen. Denk hierbij aan crawlfouten op de website, of serverfouten, fouten in de sitemap. Maar ook als er vermoedens zijn dat je website mogelijk is gehackt of als je een andere waarschuwing hebt ontvangen.

Een websitecrawl van je website

Een ander onderdeel van websitemonitoring is dat we regelmatig even een crawl van je website maken. Dit doen we om te kijken of er wellicht interne fouten zijn ontstaan die uiteindelijk tot grotere problemen kunnen leiden. Denk hierbij aan pagina’s die op noindex, nofollow staan of 404 fouten in de interne linkstructuur.

Veiligheid en back-up van je website

Veiligheid en back-ups zien we nog te weinig terug bij onze klanten. Indien de wensen daar zijn kunnen wij er ook voor zorgen dat je website veilig is en regelmatig een back-up krijgt. Het zou toch zonde zijn als al je werk binnen korte tijd verdwijnt.

Analyse van de huidige posities

Websitemonitoring omvat meer dan alleen het opsporen van fouten. We willen ook graag weten wat onze werkzaamheden nou opleveren en hoe jouw website presteert in Google. Dit doen we door middel van een set aan keywords die we van te voren met jou afstemmen. Aan de hand van verschillen in rankings kunnen we snel schakelen.

Diensten die jou ook kunnen interesseren:
Ook klant worden?

Ook samenwerken met Marketing Guys?

Benieuwd naar wat we voor je kunnen betekenen? En mogen we voor jou een SEO audit uitvoeren? Vul dan het onderstaande contactformulier in, of neem contact met ons op via 033-7370250 of het contactformulier: