Zoekmachine optimalisatie

Onmisbaar voor iedere marketeer

Verbeter de kwaliteit van je bezoek met zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is onmisbaar voor een complete online marketingstrategie. Toch wordt het in de praktijk lang niet altijd effectief toegepast. Veel marketeers hebben moeite om op de eerste pagina van Google en andere zoekmachines terecht te komen. Organisch resultaat boeken en meer traffic naar je website genereren blijft lastig. Gelukkig zijn onze specialisten er om je te helpen. Wij richten ons niet op het realiseren van nieuwe grote massa’s organische bezoekers naar jou website. Wij geloven veel meer in het vergroten van de kwaliteit van de organische bezoekers dan de kwantiteit. Meer organische bezoekers, met een grotere kans op conversie.

Jouw voordelen:

 • Groei in organische bezoekers
 • Verbeter de kwaliteit van het verkeer
 • Een technisch goed fundament van je website
 • Regelmatig vernieuwing van content
 • SEO gestuurd op basis van data

Onze werkwijze

Voor we starten met het optimalisatieproces, voeren we een uitgebreide website-analyse uit. Een standaardrapport aanleveren? Daar doen we niet aan. Iedere website is uniek, dus de benadering van onze SEO-specialisten is keer op keer anders. Het resultaat is een op maat gemaakt adviesrapport dat de onderstaande elementen bevat:

 • SEO-audit
  Zodra de KPI’s zijn vastgesteld starten we het optimalisatieproces met een SEO-audit. Met deze uitgebreide analyse beoordelen we de website op techniek, content en het linkprofiel. Bij het onderdeel techniek analyseren we de website op toegankelijkheid en indexatie. Daarna kijken we naar de onpage SEO-elementen als page title, headings en meta description en beoordelen we of er sprake is van een relevante toepassing op de content.
 • Keywordonderzoek
  Het uitvoeren van een keywordonderzoek vormt de tweede stap in het optimalisatieproces. Met dit onderzoek brengen we nieuwe, kansrijke en lucratieve keywords in kaart. De insteek van het keywordonderzoek stellen we uiteraard persoonlijk met je af.
 • Nulmeting
  Aansluitend op het keywordonderzoek starten we een nulmeting. De nulmeting is het keywordonderzoek in combinatie met een positiemeting. Deze meting brengt de huidige websiteprestaties in kaart, maar geldt ook als startpunt voor het meten van onze werkzaamheden.
 • Websitestructuur
  Een doordachte websitestructuur is belangrijk voor zowel de vindbaarheid als de gebruiksvriendelijkheid van je pagina’s. Het is mogelijk dat de structuur van je website niet optimaal is uitgewerkt. Dit kunnen we vrij eenvoudig constateren, om vervolgens een nieuwe websitestructuur aan je voor te leggen. Ben je bezig met het ontwikkelen van een geheel nieuwe website? Dan denken we natuurlijk ook graag met je mee.
 • Contentoptimalisatie
  Zowel het keywordonderzoek als de uitgewerkte websitestructuur vormen de basis voor de ontwikkeling van nieuwe websitecontent. Aan de hand van de opgestelde keywordlist maken we een indeling waarbij we voor elke pagina een primair en een secundair keyword selecteren. Aan de hand van deze zoekwoorden optimaliseren onze contentspecialisten iedere pagina.
 • Websitemigratie
  Is jouw organisatie druk bezig met het bouwen van een nieuwe website? Of wil je veranderen van domeinnaam? Dan zijn er een aantal belangrijke SEO-zaken waar je rekening mee moet houden. Wij voorzien je graag van advies en kunnen een ondersteunde rol spelen in dit proces. Ook kunnen wij de gehele website migratie voor jouw website begeleiden en uitvoeren.
 • Werkzaamheden meten
  Enkel een advies op maat vinden wij niet voldoende, daarom hechten we veel waarde aan het in kaart brengen van behaalde resultaten. Maandelijks ontvang je van ons een uitgebreide rapportage met daarin een beschrijving van uitgevoerde werkzaamheden, behaalde resultaten en een advies met betrekking tot verbetering. Uiteraard houden we Google Search Console continu voor je in de gaten om de prestaties van je website te meten.

Meer weten over zoekmachine optimalisatie?

Onze SEO-specialisten helpen je graag. Van analyse tot uitvoering, van monitoring tot migratie. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact met ons op via 033-7370250 of het contactformulier: