Onze aanpak

Marketingondersteuning next level

Geen halve maatregelen.
Geen abstracte producten.
Maar een full service aanpak,
waarbij altijd kritisch wordt gezocht
naar de best passende oplossing.
Maatwerk leveren,
we doen niets liever.

In vijf stappen naar online succes

De heilige marketinggraal? Misschien. Een succesvolle werkwijze? Dat zeker. Een leidraad voor iedere marketeer die resultaat wil boeken? Ook dat nog. Jaren waren we bezig met verfijnen. Nu stellen we met trots dat deze vijf stappen gegarandeerd de basis voor jouw online succes zullen vormen. Samen stellen we een jaarplanning met actiepunten op die we iedere maand evalueren aan de hand van een uitgebreide rapportage. Inzicht bieden in werkzaamheden voelt voor onze specialisten als een tweede natuur. Kies je voor Marketing Guys, dan kies je voor meetbaar marketingsucces.

1. Doelstelling bepalen

We beginnen natuurlijk met het bepalen van realistische doelstellingen voor jouw organisatie. Zodra we drie tot vijf concrete doelstellingen hebben geformuleerd, kunnen we direct vervolgstappen nemen.

2. Doelgroep afstemmen

Een doelstelling is onlosmakelijk verbonden met een doelgroep. Op wie wil jij je richten? Hoe oud is hij of zij? Wat eet je doelgroep het liefst? De ervaring leert; hoe concreter, hoe beter.

3. Content strategie formuleren

Voor ons één van de mooiste stappen van de full service aanpak; het formuleren van de juiste content strategie om jouw boodschap aan de doelgroep over te brengen.

4. Online kanalen vaststellen

Welke marketingkanalen zetten we in? Waar en wanneer? Waar de ene doelgroep dagelijks even inlogt op Facebook, focust de ander zich liever op trending topics of tekstuele content in de vorm van een blog.

5. Conversiestrategie ontwikkelen

In de laatste fase richten we ons op het ontwikkelen van een scherpe conversiestrategie om jouw online bezoekers om te zetten in leads en klanten. Want hoe je het ook wendt of keert; it’s all about the money.

30-dagen-marketing-shuffle

Klaar voor online succes

Marketing Guys Shuffle

De 30-Dagen-Marketing-Shuffle vormt een vast onderdeel van onze marketingplanning. Een huis bouw je nooit zonder fundament. Vandaar dat we tijdens de Shuffle een stevige basis ontwerpen waar je als marketeer later profijt van hebt. Denk aan het opzetten van diverse lead nurturing campagnes, het maken van eventuele koppelingen met jouw CMS-systeem, het inrichten van benodigde marketing automation software, het vaststellen van een overzichtelijke rapportagestructuur of het ontwerpen van een blogmodule. In dertig dagen stomen we jou (en natuurlijk onszelf) helemaal klaar voor online succes.

Full service online marketing

Alle specialisten onder één dak

Zoveel marketingtools, zoveel specialisten. Wij hebben ze allemaal in huis. Full service; onze standaard. Als succespartner voorzien we je van passend advies en doen we er alles aan om je marketingdoelstellingen te behalen. Bij ons krijg je één aanspreekpunt waar je direct met al je vragen terecht kunt. Hands on handelen met een weldoordacht plan als fundament; vinden we mooi.

ONLINE MARKETING STRATEGIE

Of je nou in B2B, B2C of in een non-profit organisatie zit; wij helpen je om tot de beste aanpak te komen! Zonder strategie geen resultaat.

MANAGED MARKETING TECHNOLOGY

Managed Marketing Technology is een nieuw concept. Alle noodzakelijke tools en expertise in 1 pakket. Welk pakket kies jij?

MARKETING AUTOMATION SOFTWARE

Marketing automation software helpt je om vanuit één centraal systeem al je marketingcampagnes en acties te beheren.

CONVERSIE OPTIMALISATIE

Meer bezoekers naar je website is geen doel op zich. Wij gaan op zoek naar mogelijkheden om deze bezoekers te laten converteren.

DASHBOARDING

Een oplossing om al je databronnen overzichtelijk te maken? Wij helpen je met een dashboard op maat met de juiste informatie.

ONLINE ADVERTISING

Relevant betaald verkeer naar jouw website leiden, met de focus op conversie: precies waar onze gecertificeerde specialisten goed in zijn.