Online marketing in vastgoed

Wij helpen je de juiste middelen te kiezen!

De markt voor vastgoed is de laatste tijd enorm aangetrokken. Dat merken project ontwikkelaars, architecten en makelaars. De rol van internet in het hele oriëntatie, aankoop- en beslissingsproces is enorm. Of het nou gaat om particuliere kopers, vastgoedinvesteerders of de verhuurmarkt, bij Marketing Guys helpen wij jou als vastgoedmarketeer, makelaar of adviseur om de juiste keuze in je online marketing strategie te maken en de juiste online middelen in te zetten. Wij verzorgen al meer dan 5 jaar online marketing in vastgoed, voor tientallen partijen waaronder:

Download de case:

https://marketingguys.nl/wp-content/uploads/2019/02/case_obv_marketing-guys.png

Online marketing en social media voor vastgoed

Als ervaringsdeskundige in online vastgoedmarketing kunnen wij je helpen de juiste middelen in te zetten voor jouw project. We kijken met je naar de doelstellingen en de doelgroep. Vervolgens kiezen we de juiste aanpak. Dat doen we via ons 5 stappenplan. Een gestructureerde aanpak geeft maximaal resultaat dat 100% meetbaar is. Hieronder vind je een aantal middelen die specifiek voor vastgoed relevant zijn.

 Facebook Adverteren 

Een 1-op-1 match met de doelgroep vind je vaak op Facebook. Op basis van persoonlijke kenmerken van de doelgroep brengen we hen in contact met jouw vastgoed project. Een bewezen succesvolle methode die laagdrempelig kan worden ingezet.

 GEO Targeting 

Op basis van de exacte locatie waarop jouw doelgroep zich bevindt serveren we advertenties die relevant zijn voor hen. Als jouw doelgroep bijvoorbeeld de Second Homebeurs bezoekt kunnen we ze in allerlei apps een banner van jou laten zien. Super gericht!

 Zoekmachine marketing 
Bovenaan in Google op basis van de juiste zoektermen. Omdat we met jou de doelgroep bepalen weten we ook waarop die doelgroep zoekt in de zoekmachines. Wij helpen je in de zoekmachineoptimalisatie, zowel met de juiste teksten als technische zaken.

Eventkalender

Je kunt online veel informatie vinden, maar persoonlijk contact blijft belangrijk. Dus kom achter je bureau vandaan, ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op bij een van de bijeenkomsten:

 VASTGOED EVENTS 

Jaarlijks
PROVADA

Jaarlijks
Expo Real München

Jaarlijks
Inman Connect New York

 MARKETING GUYS EVENTS 

Elke eerste woensdag van de maand
Lunch & Learn Marketing Automation

Iedere 2e maand: Marketing Meetup
Marketing meetup

Vastgoedmarketeer?

Wij helpen je met online marketing

Lees al onze blogs

Wij schrijven zeer geregeld blogs, ook over vastgoed. Hou onze blogs in de gaten!

Ook online succes in vastgoedmarketing?

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via e-mail of het onderstaande contactformulier.