Online marketing in vastgoed

Wij helpen je de juiste middelen te kiezen!

 

 

 

 

De markt voor vastgoed is de laatste tijd enorm aangetrokken. Dat merken project ontwikkelaars, architecten en makelaars. De rol van internet in het hele oriëntatie, aankoop- en beslissingsproces is enorm. Of het nou gaat om particuliere kopers, vastgoedinvesteerders of de verhuurmarkt. Bij Marketing Guys helpen wij jou als vastgoedmarketeer, makelaar of adviseur om de juiste keuze in je online marketing strategie te maken en de juiste online middelen in te zetten. Wij verzorgen al meer dan 5 jaar online marketing in vastgoed, voor tientallen partijen waaronder:

Online marketing en social media voor vastgoed

Als ervaringsdeskundige in online vastgoedmarketing kunnen wij je helpen de juiste middelen in te zetten voor jouw project. We kijken met je naar de doelstellingen en de doelgroep. Vervolgens kiezen we de jusite aanpak. Dat doen we via ons 5 stappenplan. Een gestructureerde aanpak geeft maximaal resultaat dat 100% meetbaar is. Hieronder vind je een aantal middelen die specifiek voor vastgoed relevant zijn.

Eventkalender

Je kunt online veel informatie vinden, maar persoonlijk contact blijft belangrijk. Dus kom achter je bureau vandaan, ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op bij een van de bijeenkomsten:

VASTGOED EVENTS

Jaarlijks
PROVADA

Jaarlijks
Expo Real München

Jaarlijks
Inman Connect New York

MARKETING GUYS EVENTS

Alle eerste woensdagen van de maand
Lunch & Learn Marketing Automation

Iedere 2 maand: Marketing Meetup
Marketing meetup

 

Vastgoedmarketeer?

Wij helpen je met online marketing

 

Neem contact op

Lees al onze blogs

Wij schrijven zeer geregeld blogs, ook over vastgoed. Hou onze blog in de gaten!


Ook online succes in vastgoedmarketing?

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via e-mail of het onderstaande contactformulier.