Meer leads voor IT-dienstverleners

Ben jij klaar voor meer leads?

 

 

 

 

De nummer 1 prioriteit van marketeers in de ICT sector is het verkrijgen van meer leads. Kwalitatief goede leads die via online marketing op een slimme manier Sales Qualified gemaakt worden zodat ze door de salesafdeling opgepakt kunnen worden. De ICT-dienstverleningsmarkt groeit sterk, het sentiment is positief en de verwachtingen eveneens. Dit beschrijft Rabobank in haar Cijfers en Trends. Zoals te verwachten valt in een dergelijke markt: de concurrentie ook sterk. Hoe krijg je dan als IT-dienstverlener meer leads dan je concurrent? Daar zijn tal van mogelijkheden voor. Wij helpen je op een slimme manier de juiste te kiezen! Bedrijven waar we dit al voor doen zijn o.a.:

Online marketingpower voor IT bedrijven

Een stroom aan leads start met de formulering van een solide strategie. Dat doen we via ons 5-stappenplan. Daarin bepalen we samen de aanpak voor jouw doelgroep en bepalen we welke online marketingmiddelen we allemaal inzetten. Voor IT-bedrijven en andere dienstverleners zijn de onderstaande diensten zeer waardevol.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden op online marketinggebied voor IT-bedrijven zoals:


Eventkalender

Je kunt online veel informatie vinden, maar persoonlijk contact blijft belangrijk. Dus kom achter je bureau vandaan, ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op bij een van de bijeenkomsten:

IT EVENTS

1-2 november 2017
Data & Cloud Expo (voorheen Infosecurity)

28-30 november 2017
ICT & Logistiek

17-19 april 2018
Zorg & ICT

MARKETING GUYS EVENTS

Alle eerste woensdagen van de maand
Lunch & Learn Marketing Automation

Iedere 2 maand: Marketing Meetup
Marketing meetup

 

Ben jij actief in de IT-branche?

Wij zorgen ervoor dat je meer leads krijgt!

 

Neem contact op


Ook online succes in IT?

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via e-mail of het onderstaande contactformulier. Klanten als Quanza, ACC ICT en Cloudmerge gingen je voor.