Online marketing voor gemeenten

Jouw gemeente in de spotlight?

 

 

 

 

Gemeenten hebben vele doelgroepen en een belangrijke taak in de communicatie richting bewoners. Enerzijds moet je als communicatie professional bij een gemeente zorgen dat je bewoners goed geholpen worden op de verschillende social media kanalen, anderzijds ben je misschien bezig de stad of jouw regio onder de aandacht van toeristen of nieuwe bewoners te krijgen. Een leuke uitdaging waar wij je graag mee helpen! Zo hebben we de Gemeente Ooststellingwerf geholpen met het verbeteren van de conversie op de website en de migratie van hun oude naar een nieuwe website. City Marketing Amersfoort ondersteunen we met marketing automation en voor de Gemeente Den Haag verzorgden we een Facebook campagne. We komen graag een keer met jou in gesprek om jou te helpen jouw gemeente online te ondersteunen!

Online marketing voor gemeenten

Wij snappen dat een gemeente geen bedrijf is, dat je geen winstoogmerk hebt maar wel voor de beste dienstverlening richting je burgers wilt gaan. En dat je jouw stad op de kaart wilt zetten. Daarvoor zijn allerlei mogelijkheden. Maar welke kies je voor jouw project? Daar helpen we je graag in mee beslissen. Daarna ondersteunen we je als specialist. City marketing vraagt andere middelen dan de inrichting van een nieuwe website. Zoveel gemeenten, zoveel verschillende wensen. Wij hebben hieronder alvast een paar mogelijkehden voor online marketing voor gemeenten gezet.

Eventkalender

Je kunt online veel informatie vinden, maar persoonlijk contact blijft belangrijk. Dus kom achter je bureau vandaan, ontmoet vakgenoten en doe inspiratie op bij een van de bijeenkomsten:

GEMEENTE EVENTS

Jaarlijks
Congres Overheid360

Jaarlijks
VNG Jaarcongres

 

MARKETING GUYS EVENTS

Alle eerste woensdagen van de maand
Lunch & Learn Marketing Automation

Iedere 2 maand: Marketing Meetup
Marketing meetup

 

Citymarketeer?

Wij helpen je met online marketing

Neem contact op

Lees al onze blogs

Wij schrijven zeer geregeld blogs, ook over vastgoed. Hou onze blog in de gaten!


Ook online succes als gemeente?

Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Dat kan via e-mail of het onderstaande contactformulier.