In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen, Marketing automation, Marketing Technology, Podcasts

Podcast: Klipfolio’s practical use of marketing automation

 

In dit (Engelstalige) interview hebben Elias Crum en Mark van Horik, beiden van Marketing Guys een interview met de marketing automation manager van Klipfolio, Phil Gamache. Hij heeft al ruim 6 jaar ervaring binnen het marketing automation werkveld en heeft met zowel Salesforce Pardot als Marketo ruime ervaring.

In de podcast komen een aantal interessante onderwerpen aan bod, vooral voor diegenen die met marketing automation aan de slag willen of zijn gegaan. We gaan in op de volgende zaken:

  • Wat doet een marketing automation manager? Welke taken en verantwoordelijkheden brengen deze rol met zich mee?
  • Hoe selecteer je slim een goed marketing automation platform? Waarop moet je letten en hoe voorkom je een verkeerde keuze? Hoe maak je een budgetplan en -indicatie?
  • Vanuit gebruikersoptiek gaat Phil in op de verschillen tussen SalesForce Pardot en Marketo. Wat zijn sterke en zwakke punten binnen deze 2 pakketten?
  • Tenslotte gaat Phil in op de zaken die hij de afgelopen jaren heeft geleerd. Do’s en dont’s bij de implementatie. Welke support heb je nodig en nog veel meer.

 

Wil jij meer weten over marketing technology? Dan moet je zeker 11 oktober naar Marketing Technology Day komen. Podcast luisteraars krijgen korting met de code die in de podcast wordt genoemd.

Het hele programma voor Marketing Technology Day ziet er als volgt uit:

Marketing Technology Podcast beluisteren & korting op tickets!

De Marketing Technology Podcast is te beluisteren op een aantal verschillende platforms. Of je nou via een iPhone, Android toestel of online wilt luisteren, alles is mogelijk. Tevens hoor je in de podcast hoe je met 40% korting naar #MTD18 kunt:

Deel deze blog