In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen, Bots, Conversie optimalisatie, Podcasts

Podcast: de inzet van chat in de online customer journey

Op 7 november 2017 organiseert Marketing Guys de eerste Marketing Technology Day in Amersfoort. Het wordt een dag waarin allerlei ontwikkelingen centraal staan en sprekers uit binnen- en buitenland hun ervaring delen. Je kunt deelnemen aan een groot aantal breakout sessies, je kunt er zeker van zijn dat er voor ieder niveau en interessegebied wat tussen zit! Je gaat gegarandeerd weg met praktische tips waarmee je vanaf 8 november direct aan de slag kunt. Het hele programma:

In deze editie van de Marketing Technology Podcast hebben we een interview met Nick Blom, CEO van LiveChat Service in Rotterdam.  Nick zal spreken op Marketing Technology Day 2017.

Chat in de online customer journey

In het interview legt Nick uit welke verrassende resultaten je kunt boeken met de inzet van chat op je website. Deze vorm van marketing technology is voor veel bedrijven een ver-van-hun-bed-show. Als je naar de podcast hebt geluisterd zul je zeker gaan overwegen het in te zetten. Wist je dat bijvoorbeeld 3% van je bezoekers een chat aangaat als je hem start? Dat moet je dan wel heel goed doen, daar geeft Nick de beste tips voor. In 20 minuten ben je helemaal bijgepraat!

Marketing Technology Podcast beluisteren

De Marketing Technology Podcast is te beluisteren op een aantal verschillende platforms. Of je nou via een iPhone, Android toestel of online wilt luisteren, alles is mogelijk: