In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen

Voor het derde jaar op rij is Marketing Guys één van de hoofdsponsoren van Dance Festival Summer Energy. De editie 2016 – #SE16 – vindt plaats op 28 mei aanstaande in Amersfoort Vathorst. Op het festival zullen o.a. Sander van Doorn, Sidney Samson en Dave Roelvink draaien. De afgelopen edities waren geweldig en ook dit jaar verwachten wij dat het weer een topfeest wordt! Bekijk de aftermovie van 2015 maar eens:

Marketing Guys verzorgt social media campagne voor Summer Energy 2016

Marketing Guys is inmiddels alweer gestart met de social media campagnes voor Summer Energy. Hierbij gebruiken we van een mix van Facebook Adverteren, de Facebook Bedrijvenpagina, Instagram en Google AdWords. Uiteraard allemaal op basis van een uitgedachte strategie en een goede planning zoals we dat voor alle klanten doen, lees daarover hier meer. Dagelijks beheren we de campagnes met enthousiasme om ervoor te zorgen dat we online alvast de sfeer creëren om het event op 28 mei succesvol te laten zijn. Wij hebben er zin in!

Win 10 kaarten om met je afdeling naar #SE16 te gaan

Omdat wij graag willen dat meer bedrijven met z’n allen naar Summer Energy 2016 gaan, verloten wij een set van 10 vrijkaarten onder degenen die zich hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief van Marketing Guys. Voorwaarde is dat je je inschrijft voor de nieuwsbrief en daarbij meldt bij welk bedrijf je werkt (we controleren het wel even). Op 11 mei trekken wij uit alle inschrijvers 1 gelukkige winnaar van 10 kaarten. Daarmee kun je dan met 9 collega’s naar Summer Energy! Schrijf je hieronder in:

Nieuwsbriefaanmelding voor Summer Energy kaarten

Deel deze blog