In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen

Op 6 juni aanstaande zal voor de 2e keer Summer Energy in Amersfoort worden gehouden. Marketing Guys is er trots op om voor de 2e keer 1 van de hoofdsponsoren van Summer Energy te mogen zijn! Andere sponsoren zijn onder andere SLAM!FM, Kreijne en Endure Design.

Voor en tijdens het event verzorgen wij de online en social media marketing. Hierbij is met name een grote rol weggelegd voor Facebook marketing. Marketing Guys heeft dit vorig jaar ook succesvol gedaan en heeft voor dit jaar een aantal nieuwe campagnes bedacht welke uitgevoerd worden. Zo doen wij onder andere het social media beheer en hebben we een Kras&Win actie opgezet.

Summer-Energy-2015

Over Summer Energy

Nog maar een paar maanden te gaan en Summer Energy 2015 opent de deuren. Op zaterdag 6 juni zijn niet bepaald de minste DJ’s te zien. Ferry Corsten, Quintino, Sidney Samson, Shermanology, Manuel Broekman, Geza Weisz en meer. Ze hebben allemaal hun sporen al verdiend en sommigen gaan hun sporen nog verdienen. Het evenement zal in Amersfoort/Vathorst blijven en het terrein is flink groter op een andere locatie, vlakbij het station. Nog even geduld en het hele programma staat hier op de site. Inclusief een mooie line-up, leuke eettentjes en bovenal sfeer en gezelligheid. Je zult zeker nog veel over Summer Energy horen. Koop nu snel je Presale tickets nu het nog kan want de verkoop gaat hard!!!

Over Marketing Guys

Marketing Guys uit Amersfoort is ontstaan in 2011 met als visie het MKB te ondersteunen in alle aspecten van online marketing, social media en mobile marketing.

We zijn ervan overtuigd dat we met onze ervaring en kennis van zowel de technische als commerciële kant van internet marketing veel kunnen betekenen voor bedrijven die via online media meer omzet willen genereren, een effectiever bereik willen creëren of betere service willen verlenen.

Onze aanpak:

  1. uitgaan van doelstellingen
  2. bepalen van de juiste online middelen
  3. tactische inzet
  4. meten en bijsturen!

Meer informatie? Neem contact met ons op via 033-7370250 of het contactformulier:

Deel deze blog