In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen

 

Marketing Guys nu ook Google Analytics Partner

Sinds mei 2015 is Marketing Guys, online marketing bureau uit Amersfoort, gecertificeerd Google Analytics Partner. We waren al geruime tijd Google AdWords Partner en daar is nu de Analytics Partnerstatus bijgekomen! Deze certificering is het bewijs van vaardigheden op het gebied van digitale analyse en Google Analytics, waaronder planning van metingen en implementatie, en configuratie en beheer in Google Analytics.

Ondersteuning Google Analytics

Google Analytics is een geweldige tool met ontzettend veel mogelijkheden. Juist in dit laatste schuilt ook de complexiteit van Google Analytics. Mits goed ingericht geven de Analytics u ontzettend waardevolle informatie over uw site bezoekers en de manier waarop zij bijvoorbeeld tot conversie overgaan maar ook op belangrijke vragen zoals de verschillende bronnen waarvandaan uw omzet komt, een voorbeeld hieronder:

Google-Analytics-voorbeeld-partner-1024x552

Onze gecertificeerde experts helpen u graag met het inrichten van Google Analytics zoals we dat al voor vele klanten (zoals Bruid&Bruidegom) hebben gedaan!

Over Marketing Guys

Marketing Guys uit Amersfoort is ontstaan in 2011 met als visie het MKB te ondersteunen in alle aspecten van online marketing. In de praktijk is een ondernemer gericht op zijn core-business. Ondertussen weet iedere ondernemer dat hij hoe dan ook iets aan online marketing zal moeten doen. Hiervoor zijn echter vaak een aantal mogelijke redenen om het niet te doen:

  • Geen tijd, te druk met eigen business
  • Geen interesse in internet
  • Geen kennis van de online marketing technieken

Hulp nodig? Neem contact met ons op via 033-7370250 of het contactformulier:

 

Deel deze blog