In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen, Marketing automation, Marketing Technology, Podcasts

Interview: Martech tools voor marketeers (Marko Banfi | XCESS Expertise Center)

In deze aflevering hebben Elias Crum en Mark van Horik een interview met Marko Banfi. Hij is marketeer bij Xcess in Leusden. Marko deelt in dit interview een aantal tools die hij gebruikt in de dagelijkse praktijk als online marketeer. Marko heeft onder andere ervaring met het gebruik van marketing automation van Act-On en de koppeling hiervan aan CRM, maar ook handige tools die je grats kunt gebruiken passeren de revue! Xcess is Silver Sponsor van Marketing Technology Day (www.marketingtechnologyday.com) op 11 oktober 2018 en je kunt daar persoonlijk kennis maken met Marko!

Wil jij meer weten over marketing technology? Dan moet je zeker 11 oktober naar Marketing Technology Day komen. Podcast luisteraars krijgen korting met de code die in de podcast wordt genoemd.

Het hele programma voor Marketing Technology Day ziet er als volgt uit:

Marketing Technology Podcast beluisteren & korting op tickets!
De Marketing Technology Podcast is te beluisteren op een aantal verschillende platforms. Of je nou via een iPhone, Android toestel of online wilt luisteren, alles is mogelijk. Tevens hoor je in de podcast hoe je met 40% korting naar #MTD18 kunt: