In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen, Marketing Technology, Online marketing strategie, Social Media

Formule 1 fan? Dan moet je de P1Box hebben!

Met trots kunnen we melden dat we de campagne voor de P1box gaan verzorgen dit jaar. Deze box in de vorm van een Formule 1 auto is gevuld met samples van allerlei A-merken met een waarde van minimaal €15 en daarnaast kortingscoupons van meerdere honderden Euro’s. De box is los te verkrijgen maar als abonnement het voordeligste. Echt iets voor de Formule 1 fan om van te genieten tijdens de race. Als klap op de vuurpijl maak je als koper van de box ook nog meerdere keren kans op tickets om een Formule 1 race bij te wonen.

Marketing Guys hielp mee met het ontwikkelen van de strategie en verzorgt de website, de online, e-mail en social campagne en begeleidt de ontwikkeling van de smartphone app waarin we een cool gamification element hebben toegevoegd. Uiteraard verzorgen we de advertising campagnes en doen we de conversie optimalisatie. De box is verkrijgbaar via P1Box.com vanaf half januari.

Bekijk de box:

Wil jij ook een mooi concept of strategie voor jouw campagne en meer weten over de mogelijkheden? Mail ons of bel even via 033-7370250 en vraag naar Marco of Elias.

Deel deze blog