In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen

 

Dankzij online marketing software genereert LEGO Education meer omzet

LEGO Education zat met een probleem. Ze hadden geen enkel inzicht hun leads. Alle leads, zowel warm als koud, verdwenen eigenlijk meteen in een zwart gat en er werd vervolgens niets meer mee gedaan. Er was dus geen opvolging, maar ook de marketingactiviteiten werden niet goed afgestemd; ze waren veel te algemeen. Ergens wisten ze natuurlijk dat dit anders zou moeten, dus gingen ze op zoek naar een oplossing. Zo kwam LEGO Education bij de online marketing software van Act-On terecht.

Meer omzet door Act-On software

De mogelijkheden van online marketing software voor LEGO Education

LEGO Education werkt samen met docenten en onderwijsspecialisten om oplossingen en middelen aan te bieden in klassen, die er voor zorgen dat er bepaalde onderwerpen meer gaan leven bij de kinderen en leren uiteindelijk een stuk leuker maakt. Met behulp van Act-On software wilde LEGO er voor zorgen dat de productiviteit werd verbeterd en voornamelijk dat de effectiviteit van hun campagnes werd vergroot. Door de implementatie van deze online marketing software, heeft LEGO Education zicht gekregen in de sales funnel, aangepaste campagnes, en hebben ze het marketing- en verkoopproces geoptimaliseerd.

Leadgeneratie Act-On software

Het resultaat voor LEGO Education door online marketing software te gebruiken

Dankzij de Automated Programs en leadscores, verstuurt het marketingteam van LEGO Education nu zeven keer zoveel e-mailcampagnes per jaar. Dit is inclusief de gerichte automated program e-mailberichten om mensen extra te triggeren. Ze hebben het aantal leads maar liefst verdrievoudigd. Uiteindelijk resulteerde de stijging van het aantal gerichte e-mailberichten met de producten in meer omzet!

Jouw marketing automation strategie?

Ook jij kunt met je bedrijf meer omzet generen door gebruik te maken van online marketing software. Marketing Guys is officieel partner van Act-On in Nederland en kan je hierbij helpen. Wil je meer weten over de mogelijkheden en voordelen van Marketing Automation voor jouw organisatie? Download dan de Act-On Business Case Online Marketing Software:

Deel deze blog