In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen, Marketing automation

5 Redenen waarom je Marketing Technology Day 2017 moet bezoeken

Op 7 november vindt Marketing Technology Day voor de eerste keer plaats in Leerhotel Het Klooster in Amersfoort. De dag is speciaal georganiseerd voor marketing professionals om op een toegankelijke manier met de verschillende mogelijkheden van Martech kennis te maken. We hebben een programma in elkaar gezet dat voor zowel starters als gevorderde gebruikers interessant is. Door middel van breakout sessies bepaal je namelijk zelf welke onderdelen van het programma jij bezoekt. We hebben (inter)nationale sprekers van o.a. Klipfolio, Act-On Software, The Datacenter Group en E-Village. Het complete programma van Marketing Technology Day vind je op de site:

Als marketeer moet je hier echt bij zijn! Wij hebben 5 redenen om je te overtuigen, mocht je nog geen ticket hebben besteld:

  1. Je hoort de laatste ontwikkelingen van interessante sprekers: we hebben een mooie groep sprekers die echt uit de praktijk komen. Dicht bij het vuur is het warm en je kunt er dus op rekenen dat je het allerlaatste nieuws hoort!
  2. Jouw kans om met leveranciers van martech te spreken op 1 middag: in 1 middag heb je de mogelijkheid om leveranciers van allerlei software oplossingen te ontmoeten. Geen ingewikkelde webinars (waarin geen tijd is om echte vragen te stellen) of afspraken. Gewoon onder het genot van een drankje kennis maken.
  3. Je doet gegarandeerd nieuwe en praktische ideeën op: de dag is opgezet om praktische tips te krijgen waarmee je direct aan de slag kunt. Geen guru’s met wollige verhalen, maar gewoon pragmatische sprekers die je hands-on tips geven.
  4. Waar voor je geld: Marketing Guys organiseert Marketing Technology Day. Wij zijn geen evenementenbureau dat geld moet verdienen aan een evenement. We organiseren MTD vanuit onze visie waarin kennis delen een belangrijke rol speelt en we organisaties helpen succesvol te zijn: Helping Companies Succeed. Insteek is de dag kostendekkend te hebben. Tickets zijn slechts €125. Bestel je tickets op de site.
  5. Leer vakgenoten kennen en wissel ervaringen uit op een prachtige locatie: MTD vindt plaats in Leerhotel het Klooster in Amersfoort. Een super inspirerende locatie om je vakgenoten te leren kennen:

Deel deze blog