In Blogs | De laatste marketingontwikkelingen, Online marketing strategie

 

5 inspirerende B2B marketing podcasts

Om op de hoogte te blijven van de laatste wereldwijde ontwikkelingen binnen B2B marketing luisteren wij bij Marketing Guys graag naar podcasts. Tijdens het reizen, wachten of sporten ongedwongen kennis tot je nemen, heerlijk! Hieronder geven we je 5 van onze favoriete podcasts waarop je je kunt abonneren:

Rethink Marketing Podcast

Deze podcast geeft wekelijks mooie inzichten in B2B marketing middels interviews met bijvoorbeeld marketing officers, marketing bureaus en voorlopers in de industrie zoals Scott Brinker. Zo wordt er gesproken over conversie attributie, CRM en marketing automation. De podcast wordt mogelijk gemaakt door Act-On Software.

Naar de Rethink Podcast >

Social Media Examiner Podcast

In deze wekelijkse podcast van 45 minuten blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op social media gebied. Een gebied dat iedere week veranderd en wat bijna niet bij te houden is. Deze podcast kan je er wel erg mee helpen. Niet altijd B2B gericht maar zeker toepasbaar voor B2B marketing.

Naar de Social Examiner Podcast >

Martech Interviews Podcast

Douglas Karr is de oprichter van de bekende Martech Blog. In deze podcast serie doet hij een aantal laagdrempelige interviews met belangrijke influencers in de marketing tech hoek. Zo zijn er interviews gedaan met Justin Gray van LeadMD over Account Based Marketing. Naast de podcast is het de moeite waard om lid te worden van de de Martech Zone, maar daarover hoor je vanzelf als je de podcasts luistert!

Naar de Martech Interviews Podcast >

This Week In StartUps Podcast

Als je echt wilt weten wat er in de toekomst gaat komen en waarmee founders bezig zijn moet je luisteren naar de podcast van Jason Calicanis. Hij is al jaren een bekende investeerder in allerlei startups zoals Uber en Facebook. Wekelijks heeft hij interviews met nieuwe founders van de mooiste innovatieve ideeën. Erg inspirerend als je van nieuwe ontwikkelingen en ondernemerschap houdt!

Naar de TWIST Podcast >

Growth Show Podcast

Werk je bij een (snel) groeiend bedrijf of ben je benieuwd hoe je jouw bedrijf kunt laten groeien? Waar loop je dan tegen aan? Wat kun je het beste optimaliseren en wat kun je leren van mensen die dit al hebben meegemaakt? Deze podcast geeft middels wekelijkse interviews antwoord op die vragen. De Growth Show is een podcast van Hubspot, de bekende leverancier van marketing automation en uitvinder van de term ‘inbound marketing’.

Naar de Growth Show Podcast >

B2B Marketingtips ontvangen?

Wil jij maandelijks B2B marketingtips ontvangen? Schrijf je dan hieronder in voor de nieuwsbrief van Marketing Guys. We sturen je dan via de nieuwsbrief de laatste blogs.

Deze blog is geschreven door Elias Crum, online strateeg en oprichter van Marketing Guys.

Deel deze blog